Ny Veibom fra fredag den 1 februar 2018.

Det har blitt lagt ut info på Facebook i dag, ifra Simen Hagberg, som er leder av Hilde-Heie Veglag. Den nye bommen det har vært snakk om lenge, vil bli satt i drift ifra førstkommende fredag den 1 februar. Skilting vil vise hvordan betalingen skal gjennomføres. Årskort system er enda ikke avklart. For mer info gå til: youpark.no

Undertegnede har gått inn på sidene til youpark.no, og registrert meg for å kunne passere 1 gang. Det kostet 65 kroner?? «Bommen» er ingen fysisk bom lenger, det er video kamera som overvåker alle passeringer. Dette er slik jeg har lest meg til, det er 3 måter å betale på: 1. VIPPS og du betaler hver gang du passerer (med godkjenning). 2. Registrere bankkort/kredittkort og du trekkes automatisk hver gang. 3. Få tilsendt faktura i posten for 14 dagers bruk.

Jeg kikket litt på sidene til youpark.no, og ser at noen har fått til 20 prosent avslag med en form for årskort/klippekort? Hvorfor ikke hos oss også? Spennende hva som skjer videre? Mvh. Pål Nordmark

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.